Zwangerschapsfotoshoot

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

Ben je in verwachting van een mooi, lief kindje? Dan heb je natuurlijk van alles te regelen! Maar geniet ook van de momenten dat dit mooie wonder bij je groeit. Even de tijd stil zetten en genieten van het mooie moment. Dit kan tijdens een zwangerschaps fotoshoot. Wil je graag een shoot bij jullie thuis of lekker in de natuur? Met andere kinderen erbij of juist van jou en je partner met zijn 2’en? Laat me weten wat jullie leuk vinden!

EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT PLANNEN?

Wanneer je graag mooie foto’s wilt maken tijdens je zwangerschap plannen we een datum in tussen de 30 en 35 weken. In deze tijd is je buik mooi rond maar hebben we nog wel een aantal weken voor de uitgerekende datum. Als zwangerschapsfotograaf zorg ik ervoor dat jullie op een ontspannen manier samen op de foto gaan. Met andere kinderen erbij spelen we leuke spelletjes en zorgen we er voor dat zij echt betrokken worden met het toekomstige broertje of zusje. Een leuk moment voor jullie als gezin met een prachtig resultaat.

ZWANGERSCHAPSSHOOT BOEKEN?

Wil je graag gebruik maken van de zwangerschapsfotografie? Laat het me weten in een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie!

Boek een shoot!