Leuke woorden

Niets is leuker dan de reactie’s na de fotoshoot en na het aanleveren van de foto’s. Niet alleen wil ik jullie prachtige foto’s meegeven,
ook zorg ik ervoor dat jullie er van genieten om samen op de foto te gaan.
Even samen zijn en daar bij stil staan zodat je deze ervaring nog heel lang onthoudt.

Sylvia van Kleine Dromers heeft bij ons 2 shoots gedaan. Haar allereerste newbornshoot en een gezinsshoot.
Tijdens de newbornshoot heeft Sylvia laten zien dat ze een engelengeduld heeft, onze Sem werkte niet bepaald mee! Het was voor ons allemaal nieuw en spannend, maar het ging super. Sylvia nam alle tijd (ook toen ik voor de derde keer Sem ging voeden in een poging hem in slaap te brengen) en bleef heel rustig en kalm dat heeft natuurlijk uitwerking op onze baby. Het zijn daarom ook supermooie foto’s geworden!De gezinsshoot vond 3 jaar later plaats, Sylvia met meer ervaring en echt een eigen stijl, en wij met een peuter van 3 en een baby van 6 maanden. Nog steeds was Sylvia rustig en nam weer alle tijd voor allebei de kinderen en paste zichzelf aan aan haar omgeving. Onze Sem van 3 vindt het niet altijd even leuk om op de foto te gaan namelijk, maar dit had ze zo in de gaten en maakte de foto’s zonder dat hij er erg in had of met veel humor waar Sem dan weer wel van houdt.
Haar stijl is echt waar we van houden; foto’s in je eigen omgeving gewoon hoe je bent. Geen geposeerde foto’s en dat zie je terug! Heerlijk ontspannen foto’s.
– Sanne & Mark –

 

Sylvia was bij ons bekend vanwege de foto’s die ze heeft gemaakt tijdens onze bruiloft. Wij waren toen al erg onder de indruk van de puurheid van de foto’s die ze maakte.

Afgelopen week heeft Sylvia een zwangerschapsshoot gedaan bij ons thuis. Zij heeft foto’s gemaakt van mij en mijn buik maar ook van onze dochter van 2,5 jaar. Sylvia gaat op een hele rustige manier om met kinderen en heeft heel veel geduld. Ook ziet zij momenten tussendoor die zij vastlegt, waardoor de foto’s heel puur en spontaan zijn geworden.

De foto’s die ik van mijn buik heb nu, zijn een ontzettend mooie herinnering geworden voor me. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De foto’s zijn echt, van hele goede kwaliteit maar het belangrijkste voor mij is dat de liefde er vanaf straalt. En dat is precies wat Sylvia het allerbeste kan, momenten vastleggen, gevoel in de foto weergeven en ze zo bewerken dat het echte pure foto’s zijn. Ze luistert naar je wensen, maar geeft ook tips waar nodig. Ik zou Sylvia zeker aanraden bij mijn vrienden!!

– Anouk –

 

Ik fotografeer graag maar kreeg steeds de belichting niet onder de knie, en tja, wel wat dingen opgezocht maar ik snapte het gewoon echt niet. Dus op een middag naar Sylvia gegaan voor de 1 op 1 workshop. Wat was het leuk en wat is ze gezellig en lief! Ik werd met een warm welkom ontvangen, zowel van Sylvia als van haar puppy 😉 Ze heeft me de belichting driehoek ontzettend goed uitgelegd en jawel ik begrijp het!! Dat was een vreugde sprongetje waard, ook heeft ze mij uitgelegd welke lenzen goed zijn en welke bewerkingsprogramma’s bruikbaar en betaalbaar zijn. Al met al een zeer geslaagde workshop en ik kijk enorm uit naar haar 2e workshop. Sylvia is een positief mens die je alles met geduld uitlegt waardoor je fotografie echt gaat begrijpen.
– Vera-