Fotoshoot familie

Fotoshoot met je familie?

Wil je graag een mooi aandenken aan je gezin of familie? Graag leg ik voor jullie de mooie en leuke momenten van jullie vast. Op een ongedwongen en gezellige manier zorg ik ervoor dat het een leuk dagje uit wordt! De shoot wordt altijd gepland op een buiten locatie die iets voor jullie betekent. Kom je graag op het strand of in het bos, of vind je een industriële look juist ontzettend gaaf? Graag denk ik natuurlijk met jullie mee zodat we prachtige foto’s kunnen maken waar jullie nog lang met een goed gevoel naar terug kijken.

Familie fotoshoot plannen?

Wanneer je graag een fotoshoot wilt plannen kijken we naar een datum die voor jullie goed uitkomt. Ook in de weekenden is het mogelijk om een fotoshoot te plannen! Het is natuurlijk leuk als jullie de foto’s later nog vaak kunnen gebruiken. Denk daarom na over de kleding die jullie aan doen als familie. Spreek bijvoorbeeld 2 of 3 kleuren af waarin iedereen kan “mixen & matchen”. Zo worden de foto’s een geheel en krijgen ze een mooie uitstraling!

Een familie fotoshoot boeken?

Wil je graag met je familie op de foto en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me snel een berichtje en ik stuur jullie zo snel mogelijk een reactie!

Boek een shoot!