Over Sylvia

 


Hi!

Ik ben Sylvia Coppens, lifestyle kinder- en familiefotograaf uit Etten-Leur en het gezicht achter Kleine Dromers fotografie. Dromer, opportunist en natuurliefhebber. De liefde voor de allerkleinsten, het plezier met een lachende dreumes en stoere kids, dat geeft mij energie! De kinderen zijn nog zo onbevangen en puur en dat mag zeker niet vergeten worden. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat kinderen worden vastgelegd zoals ze echt zijn. Niet in een studio maar gewoon lekker thuis! Of gaan jullie een keer mee naar het strand en dan maken we een heerlijke wandeling! Benieuwd? Bekijk mijn portfolio of stuur me een berichtje.

 

Het is mijn missie om iedereen de mooiste familiefoto’s te geven. Dit doe ik door middel van de fotoshoots maar ook wil ik jonge ouders inspireren om zelf betere foto’s te maken. Ik geef hiervoor de handvatten en tips zodat ook je zelf aan de slag kunt en de kwaliteit van je foto’s kunt verbeteren .  Zodat uiteindelijk iedereen prachtige beelden heeft van hun familie en deze beelden lange tijd kunnen koesteren. Daarom geef ik workshops en online cursussen aan ouders en (beginnende) fotografen in mijn eigen workshopruimte en daglichtstudio. Benieuwd hoe deze er uit ziet? Kijk eens op www.officestories.nl

 

 

Aangenaam, dit ben ik:

Naam: Sylvia
Beroep: Fotograaf
Woonplaats: Etten-Leur
Favoriete vakantieland: Italië
Lievelingseten: Pasta
Baasje van: Hond Bruno en konijn Puck
Getrouwd met: Thomas


OUR LOVE

In 2017 ben ik getrouwd met Thomas,
precies op de dag dat we 10 jaar verkering hadden.
Hiervoor vonden we het ook wel tijd om zelf eens voor 
de camera te staan om alvast te oefenen voor
de grote dag.
(want dat hadden we  nog nooit gedaan, oeps)
Deze leuke foto is gemaakt door Inge Kooiman.

INTO THE NATURE

Ik ben een echt natuur mens en ga het liefst naar de bergen.
Klimmen, wandelen, klettersteigen, op die manier kom ik
echt tot rust en ik vind het er heerlijk. Deze zomer staat er zelfs
een tocht naar de top van de Kilimanjaro gepland!

INSPIRING ITALY

Heerlijk struinen door de mooie straatjes van Italië.
De wijnen, het eten en de mensen we zijn er dol op!
Afgelopen jaar bezochten we Puglia en dat was wel een
van mijn favoriete plekjes in Italië. Als het kan ga ik er
het liefst elk jaar naar toe.