Een nieuw concept! Kleinedromers.nl

Hey,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om dit nieuwe stukje internet te bekijken! Kleine Dromers staat voor alles wat te maken heeft met fotografie en kinderen. Sinds 2015 heb ik mijn passie voor fotografie uitgebreid en sta ik ingeschreven bij de KVK als fotograaf. Echter begon het afgelopen jaar te kriebelen. Omdat ik meerdere soorten shoots doe, van bruiloften tot newborns en van families tot loveshoots merkte ik dat het lastig was om een duidelijk doel voor ogen te hebben en daarmee dus ook de focus. En die Focus, die was wel nodig!

Soms zegt men dat de inspiratie op de meest vreemde momenten naar boven komt, wat denk je van 10.000 meter boven de grond om 3 uur in de nacht terwijl je op een veel te krappe stoel zit? 😉 Juist, op de terugvlucht van onze heerlijke vakantie naar Curaçao kreeg ik het idee dat ik meer wilde gaan focussen op het vastleggen van newborns en kinderen en dit moest een ander concept worden. Ik wilde deze richting los halen van de andere fotografie die ik doe voor o.a. bruidsparen en stellen. Met Kleine Dromers Fotografie focus ik me op het vastleggen van de kinderen zoals ze écht zijn. Dus geen geposeerde newbornshoots of studio fotografie maar de echte beleving en interactie met elkaar. Zo zie je de liefde het beste en herinneren de foto’s je ook aan de leuke momenten die je samen tijdens de shoot hebt beleefd.

Maar niet alleen dat, ik wilde meer. Ik hoor om mij heen heel vaak jonge ouders (vaak moeders 😉 ) die graag betere en mooiere foto’s willen maken van hun kinderen maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Juist voor deze ouders bestaat Kleine Dromers.nl. De plek waar leuke en handige tips gedeeld zullen worden zonder te veel technische termen. Ik help jullie graag met het vastleggen van jullie mooie kinderen, want mooi en uniek zijn ze allemaal!

Mijn eigen dromen zijn groot en ik heb ontzettend veel zin om mijn enthousiasme voor fotografie ook met jullie te delen. Heb je bepaalde vragen die je graag zou willen weten of loop je ergens tegen aan. Let me know en misschien komt er binnenkort een blogpost van online!

Have a lovely day,
Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *