Newborn shoot Bergen op Zoom | Fiene

Al voor mijn site live was kreeg ik al een berichtje van Margot. Ze was in verwachting van hun 3e kindje en wilde graag een newbornshoot bij hun thuis plannen. Fiene was half april geboren dus begin mei reed ik richting het westen van het land om deze foto’s te maken. Margot gaf in haar mail al aan dat hun huis mooi licht was en ze dacht dat het wel goed bij mijn stijl zou passen. Daar was echt helemaal niets aan gelogen! Wat een heerlijk huis en wat een heerlijk gezin. 2 grotere broers die natuurlijk ook even moesten shinen op de newbornshoot van hun zusje.  Ook al was het best wel slecht weer deze dag was daar binnen niets van te merken. Een en al licht en dat is natuurlijk heerlijk voor mijn camera en  zoals Margot al zei, past dat super goed bij mijn stijl! Af en toe hadden we nog tijd om lekker te stoeien met de jongens en daarna was het weer tijd voor lieve knuffeltjes met Fiene. Kijken jullie mee met deze shoot? 🙂

Tijdens een newbornshoot passen we ons aan aan het ritme van het gezinnetje. Even een flesje, een schone luier of een extra knuffel? Geen probleem! Wil jij ook een newbornshoot boeken? Stuur me snel een berichtje 🙂

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *