Kleine Dromers op TV – met open armen

Half oktober werd ik gebeld door een productiemaatschappij. Na het afluisteren van mijn voicemail wist ik eigenlijk nog niet wat de bedoeling wat dus vol nieuwsgierigheid belde ik terug. De vraag was of ik zou willen fotograferen voor het programma “Met open armen”  van RTL 4. Een programma waarin gezinnen worden gevolgd die kinderen adopteren uit het buitenland. Natuurlijk wilde ik dat! Ik mocht het mooie gezinnetje uit Zevenbergen vastleggen op de dag dat Sinterklaas in het land kwam. Een dubbel spannende dag dus! En stiekem ook voor mij, want nu moest ik nadenken over de foto’s maar ook werd ik zelf vastgelegd op beeld. Oei, daar heb ik natuurlijk geen ervaring mee. Maar gelukkig kwam het allemaal goed.

Het doel was om de vliegtuigfoto die het gezin met hun oudste zoontje al had gemaakt nog eens te maken, maar dan met zijn 4’en. Omdat we fotografeerden in een oude fabriekshal hadden we toch maar even gewacht met deze foto tot het einde, zodat niet alle kleren gelijk al vies zouden worden. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de foto’s en de aflevering hieronder!

 

Bekijk de hele uitzending hier:
PS: de shoot is in de allerlaatste minuut 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *