Fotosessie met je gezin in de natuur

Wanneer buiten de zon schijnt wil ik over het algemeen maar 1 ding, lekker naar buiten met de camera de mooiste beelden te maken. Zo mailde Vera mij vorig jaar dat ze graag foto’s wilde van hun jonge gezinnetje en het liefst buiten in de natuur. Voor deze fotoshoot zijn we naar de Vrachelse heide gereden. Een mooie plek in Brabant waar je zowel bos als zand gedeeltes hebt. Het andere voordeel is, het is er meestal heerlijk rustig! Hierdoor hebben we alle tijd en ruimte om er rustig foto’s te maken. Met een fotoshoot op locatie is het altijd leuk om een stukje te wandelen en stiekem ben ik wel eens benieuwd hoe veel kilometers ik wandel tijdens deze sessies. Tussendoor nemen we de tijd om de foto’s te maken en wat te spelen. Kijken jullie gezellig mee? 🙂

Wil je ook een fotosessie boeken? Let me know!

Sessie boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *