Behind the scenes!

Een tijdje terug deelde ik op social media al wat behind the scènes beelden. En ik vond het leuk om niet alleen het filmpje maar ook het resultaat hiervan te laten zien!

Toen ik het concept bedacht wilde ik ook graag een inzicht geven in de wijze waarop ik een shoot doe. Shoots zijn ontspannen en ik laat de kinderen vooral lekker hun gang gaan. Te veel sturing zal niet goed werken dus probeer ik vooral wat aan te sturen op acties. Door aan te sturen op acties en niet op poses krijg je meer interactie in de foto!

Deze video is gemaakt door Kleine verhalen videografie en heeft wat mij betreft precies weergegeven hoe een shoot er uit ziet!

In deze blog zie je zowel de video als het resultaat van de fotoshoot! 🙂

En natuurlijk het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *